Schrijf in op onze nieuwsbrief
naam:
e-mail:
versturen
oplage: 45.000 ex.
aan huis bedeeld door
privé distributie en displays bij de bakker

Ontstaan

10 jaar geleden merkten de initiatiefnemers van C-magazine dat heel wat bedrijven uit de regio op zoek waren naar een medium op de regionale markt. Om aan die behoefte te beantwoorden ontstond het idee om zelf een magazine uit te brengen

 

In al die jaren is C-magazine geëvolueerd naar een stijlvol magazine. Door de jaren heen werd er overgegaan op kleurendruk en verbeterde ook de papier- en drukkwaliteit. Ook de oorspronkelijke regio werd uitgebreid met Keerbergen in 2009 en sinds vorig jaar krijgen ook de inwoners van Begijnendijk, Baal en Tremelo dit regionale magazine in de bus.

 

Vorig jaar nog werd het tienjarig bestaan gevierd en werd C-magazine in een nieuw jasje gestoken ... een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een iets groter formaat opdat het magazine nog meer zou opvallen wanneer het bij de mensen in de brievenbussen valt. Het magazine blijft uiteraard garant staan voor een combinatie van boeiende interviews met toffe mensen uit de streek en voorstellingen van heel wat nieuwe producten en services.

LAATSTE EDITIE 79 - december 2019

Bekijk online - Bekijk PDF